Omdömen

Rafael fick in sin första affär efter 4 dagar

422% växt mellan 2016 - 2019

Dmitrij blev "bombad" med förfrågningar

Pål-Örjans kalender är numera fullbokad

5/5
Finesse hjälper mig med SEO och Google Ads. Vi har ett gott och lösningsorienterat samarbete. Mina veckor fylls snabbt upp med bokningar och kalendern är nu helt fullbokad. Jag är mycket nöjd med samarbetet och kommer utan tvivel att rekommendera Finesse vidare!
Pål-Örjan Johansen
Psykolog & Forskare, EmmaSofia Klinikk AS
5/5
Vi har fått hjälp av Finesse med sociala medier, hon är väldigt insatt i detta och har levererat över förväntat med kunder. Bara bra erfarenheter från detta företag!
Wilhelm Andre
Event Manager
5/5
Finesse are masters at generating local leads. I've worked with a myriad of SEO specialists, but never anyone in their league. They are truly is the rock star of that space. I've put them in touch with some of my connections and watched them grow their businesses to large numbers.
Willem Ossorio
Marknadsföring för jurister, Rainmaker Online Marketing
5/5
Finesse gav mig stor hjälp och vägledning när det gäller att få kunder online. De har satt upp Google Ads som ger mig nya online-hänvändelser varje månad.
Even Sundsli
E-handlare, BeReal AS
5/5
Detta är det bästa jag prövat
Richard Johansen
Plåtslagare, K R Johansen Blikkenslagerservice
5/5
Supernöjd med jobbet som Finesse har gjort! Rekommendera att använda dessa.
Kristoffer Normann,
Entreprenör, Salgskompaniet AS
5/5
Great marketer who knows how to create traffic. Great costumer service and high return on investment spent on marketing.
Filip L
Egenföretagare
5/5
Vi är mycket nöjda med Finesse. När det gäller tjänster samt hur snabbt det går att lösa problem på teknisk nivå, rekommenderar vi att detta företag är fantastiskt och aktivt.
Said Hemaz
VD, Nytt Liv
5/5
Finesse är det BÄSTA valet du kan göra när du vill växa din verksamhet. Till skillnad från de flesta inom marknadsföring/SEO-området så ger dem RIKTIGA, MÄTBARA resultater. (Vi ökade våra kundförfrågningar med 500% de första 30 dagarna). Deras arbete betalar sig själv många gånger om. Jag kan inte rekommendera dem tillräckligt.
Peter Thomas Deovic
Golvslipare, Svensk Golvvård AB
5/5
Edvin på Finess Sverige har gjort flera insatser för oss på Tiara of Sweden AB. Dom har hjälpt oss med hemsida, som blev super fin, med annonser två gånger när vi har sökt personal. Dom hjälpte även till med spridningen av annonserna på sociala medier med ett gott resultat.

Finess Sverige har utfört ett professionellt arbete med hög kvalité. Jag gillar att dom kommer med idéer och att dom känns som ett ungt piggt företag. Rekommenderar dom för dig som behöver hjälp med hemsida, sociala medier eller liknande
Karin Ärnekvist
Ägare på Tiara of Sweden AB
5/5
Att arbeta med Finesse är enkel och stressfri upplevelse. De förstod att vi ville ha en webbplats som borde vara minimalistisk, lätt att navigera och reflektera vårt varumärke på ett professionellt sätt.

Detta är ett resultat vi är mycket nöjda med. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Finesse!
Ratan Seth
Arkitekt på Seth Teknisk Design
5/5
Finesse har hjälpt mig att skapa en ny hemsida. Jag har länge letat efter en byrå som kan skapa en webbplats som uppfyller våra krav. Vår nya hemsida berättar för våra potentiella kunder exakt vad de behöver veta om oss - vilket gör att vi sticker ut i vår bransch.

De har hjälpt oss att hitta bilder som passar in i designen. De har också en kompetent författare som jag är nöjd med. Om du letar efter en hemsida rekommenderar jag Finesse!
Silvana Saric
Ägare på Inger Vaskeservice AS