Finesse Media är nu Google partners!

Efter över 6 år med  miljontals kronor spenderade i Google annonsverktyg “Google Ads” har Finesse Media äntligen kvalificerat sig till en Google Partner position.

FÖRDELAR MED ATT VÄLJA EN GOOGLE PARTNERBYRÅ
När du väljer en Google -partner för att skapa leads för ditt företag väljer du en byrå som är inriktad på att skapa och hantera strategiska Google Ads kampanjer.

Vår Google Partner -status innebär också att vi är under Googles vakande öga för att se till att vi konsekvent håller dessa standarder. Google övervakar vårt konto och vi kan förlora vårt Google Partner -märke om Google när som helst känner att vi har tappat bort vårt spel.

Tack och lov arbetar Google nära med sina partners för att tillhandahålla utbildning och verktyg för att hjälpa oss att bli ännu större trogna förvaltare av vår kunds resurser.

Nu håller Finesse Media inte bara vår egen kvalitetsstandard, men Google kommer också att granska vårt konto regelbundet för att säkerställa att vi tillhandahåller bra service till våra kunder.

Fler fördelar

  • Du kommer att arbeta direkt med Google -certifierade kontohanterare och dataanalytiker.
  • Som Google Partners får Finesse Media tidigt tillgång till att testa nya marknadsföringsverktyg innan andra ens vet att de finns!
    Finesse Media -teamet kommer att uppdateras och utbildas i utvecklande bästa metoder för Google Ads.